jsviolet

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Môj prvý..

Ste šťastní? Pýtam sa preto, lebo v poslednom čase je pre mňa ťažké nájsť šťastného človeka. V mojom okolí je množstvo ľudí čo hľadá šťastie. Čo to vlastne to šťastie je. Pocit? Niekedy si nad tým strašne lámem hlavu. Mám pocit že človeku je prirodzené chcieť stále niečo viac. Chcieť stále väčšie a väčšie "šťastie". Hnať sa za niečím čo nemôže mať. A ak môže, v zápätí chce niečo iné. Niekedy si myslím že sme "nakazení" nenásytnosťou. Nenásytnosťou ktorú nám vštepujú už od malička. Musíš mať veľa známych! Musíš veľa zarábať! Musíš byť úspešný! Musíš mať veľa majetku! Musíš sa veľa usmievať! Potom už musíš byť šťastný. Vážne? Možno mám predsa len vlastnú definíciu šťastia. Pre mňa je šťastie pokoj v duši. Pokoj s ktorým sa ráno zobudím a chcem s ním aj zaspávať. Ktorý mi nik nevezme ale každému ho rozdám. Možno ho raz nájdem, možno aj vy. :) Blogovať som začala na základe pohnútky ktorú malo určite aj mnoho z Vás. Chcem sa podeliť o svoje myšlienky, o svoje zážitky, skúsenosti a samozrejme spoznať tie Vaše. Chcem nájsť veľa šťastných ľudí! A "nakaziť" sa ich definíciou šťastia. Ďakujem za Váš čas. ;)

Duša | stály odkaz

Komentáre

  1. tak
    Človek musí robiť to čo ho robí šťastným! Všetko okolo nás je jedno veľké šťastie, žijem, dýcham, zdravie slúži, mám rodinu, priateľov a nežobráčim na ulici. Sú to úplne základné veci ale pre každého z nás každá táto vec prináša šťastie, len si ho neuvedomujú. Áno, ĺudia hladajú šťastie v peniazoch, majetku a vôbec sa nepozerajú na tie podstatné veci! Pre mňa je šťastie šport, hory, príroda a je to všetko zadarmo, milujem to a keď to robím som šťastná a ani nepotrebujem ľudí okolo seba, len zdravie kt. už konečne slúži. Pekný článok, len tak ďalej. :)
    publikované: 10.09.2015 00:42:14 | autor: annana (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014